Givi Hungary

TELEFONTARTÓK

TELEFONTARTÓK

A GIVI számos okostelefon- és GPS-tartót kínál motorkerékpárokra és robogókra, valamint kerékpárokra és quadokra szerelhető, hogy a képernyő mindig szem előtt legyen. Legyen szó nyitott, univerzális vázról vagy védőburkolatról, minden univerzális telefontartót és GPS-tartót úgy terveztek, hogy alkalmazkodjanak a motorosok igényeihez és gyakorlatilag az összes piacon lévő eszközhöz és járműhöz.

OKOSTELEFON ÉS AUTÓPÁLYADÍJ FIZETŐ ESZKÖZTARTÓ

A GIVI számos megoldást kínál arra, hogy ne térképet kelljen bogarászni utazás közben és az se legyen gond, ha lemerül a telefonunk. A márka számos okostelefon- és GPS-tartót kínál motorkerékpárokra és robogókra, valamint kerékpárokra és quadokra szerelhető, hogy a képernyő mindig szem előtt legyen. Legyen szó nyitott, univerzális vázról vagy védőburkolatról, minden univerzális telefontartót és GPS-tartót úgy terveztek, hogy alkalmazkodjanak a motorosok igényeihez és gyakorlatilag az összes piacon lévő eszközhöz és járműhöz. Rengeteg tápelosztó és tápegységkészlet is található a piacon lévő elektronikus eszközök akkumulátorainak töltéséhez, akár a tanktáskában, akár közvetlenül magához a kormányhoz vannak rögzítve. A „*TELEPASS” típusú európai autópálya-díjfizetési eszközökhöz is rendelkezésre állnak tokok. *A TELEPASS az Atlantia és az Autostrade per l’Italia bejegyzett védjegye.

TELEFONTARTÓ KONZOL

A kormányon gyakran nagyon kevés hely van a GPS-tartók, telefontartók és elektromos csatlakozóaljzatok rögzítéséhez, különösen, ha a motorkerékpár fűtött kormánykapcsolókkal vagy kiegészítő spotlámpákkal van felszerelve.

Erre a problémára tökéletes megoldást jelentenek az okostelefon tartó konzolok, amelyekben több eszköz is elfér. A GIVI okostelefon tartó konzoljai számos motorkerékpár modellhez egyszerűen rögzíthetők.

FB_ _ _ _ KONZOL

Szélvédő mögé szerelhető 12mm átmérőjű konzol.
Ez a tartó lehetővé teszi, hogy a navigációs / GPS-es okostelefon tartót tökéletes pozícióban rögzítsük, a vezérlőpult fölé.

Mostantól lehetőség van arra, hogy a GIVI S952B, S953B, S954B stb. navigációs tartókat közvetlenül erre az FB_ _ _ _ konzolra vagy az eloxált alumíniumból készült S902A tartóra szerelje. Az S902A-val felszerelhető az S952B, S953B, S954B stb. a mellékelt rögzítőrendszer nélkül. Ez egyedi megjelenést kölcsönöz a járműnek. Kompatibilis az S920M, S920L és S921 univerzális telefontartókkal is.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis FB konzolt.

STTR40SM

Eloxált alumíniumból készült konzol a Tom Tom Rider navigációhoz (40, 400, 410, 450, II, 500, 550) S901A Smart Mount vagy S902A rögzítésére. Speciális _ _ _SKIT készlettel kell felszerelni.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis konzolt.

STTR40SM_02

SGZ39SM

Eloxált alumíniumból és rozsdamentes acélból készült tartó a Garmin Zumo navigációs rendszerek (390LM, 590LM, 220, 350, 400, 450, 550, 340, 660, 345, 346LM, 395, 345, 346LM, 395, 3956LM) S9 Barunkon, vagy S9 Barunkon. S902A. Speciális _ _SKIT készlettel kell felszerelni.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis konzolt.

TÁPEGYSÉG ÉS TELEFONTARTÓ TARTOZÉK

Ha úton vagyunk, fontos, hogy felkészüljünk a telefonunk lemerülésére. Ezt szem előtt tartva a GIVI egy sor tápegységet és tápegység-készletet tervezett, amelyek lehetővé teszik a motorosok számára, hogy elektronikus eszközeik akkumulátorát a motoron tölthessék, akár a tanktáskában, akár közvetlenül magához a kormányhoz vannak rögzítve.

S111 ELEKTROMOS ELOSZTÓ

Elektromos elosztó tanktáskák belső tápellátásához. Kizárólag S110 csatlakozó aljzattal együtt használható (!), mely a gyújtáselektronikától teljesen különálló áramkört hoz létre.

• Lehetővé teszi három eszköz tápellátását USB-porton, egy negyediket pedig ISO 12V-os csatlakozón keresztül.
• Teljesen vízálló külső vezetékkészlet.
• Lehetővé teszi három USB-porttal rendelkező eszköz töltését, összesen 6600 mA-re (3 x 2200 mA)
• Az eredeti USB-kábelek adapter nélkül is használhatók.