MOTORKERÉKPÁR ÉS ROBOGÓ
TARTOZÉKOK

MOTORKERÉKPÁR ÉS ROBOGÓ TARTOZÉKOK

A GIVI mindig odafigyel azokra a dolgokra, amelyek hasznosak lehetnek egy motoros utazás során. Számos apró és hasznos kiegészítőt kínál a motorkerékpár-rajongóknak, hogy utazásaik a lehető legkényelmesebben teljenek. Az ebbe a kategóriába tartozó termékek között megtalálhatóak a háttámlák, amelyek kényelmesebbé teszik  a hosszú utazásokat az utasoknak; motorvédők a jármű maximális biztonsága érdekében; és GPS-tartók, hogy könnyen figyelemmel tudjuk kísérni az útvonalat. A GIVI motorkerékpár-tartozékai között megtalálhatók a gyermekülések, a Maxi Enduro kiegészítő fényszórói és a kézvédő is a téli kirándulásokhoz. Röviden, a termékcsalád számos felhasználási területtel rendelkezik, melynek összes termékét úgy tervezték, hogy segítő kezet nyújtson a motorosoknak és utasaiknak, így minden élmény – legyen szó rövid ingázásról vagy hosszú utazásról – élvezetes és kifizetődő legyen.

BIZTONSÁGI TARTOZÉKOK

Ami a biztonságot illeti, elengedhetetlen, hogy a motorkerékpárt felszereljük bizonyos kiegészítőkkel. A GIVI minden motoros elvárásának megfelel a gondtalan, kényelmes vezetési élményt nyújtó termékcsaládjával.

Mindenekelőtt a kiegészítő fényszórók speciális rögzítéssel a motorvédelem nélküli motorkerékpárokhoz. Továbbá elsősegélynyújtó készletek, lakatok, gumijavításhoz szükséges készletek és spray-k, ivópalackok, tartályok és minden, ami a lehető legbiztonságosabb vezetési élményhez szükséges.

KÖDLÁMPÁK ÉS TARTÓIK

A GIVI univerzális ködlámpái felszerelhetők bármilyen 21 mm és 25 mm közötti csőátmérőjű motorvédőre.
A kábelkészlet a relével és a biztosítékkal az akkumulátorhoz való közvetlen csatlakoztatáshoz alapfelszereltség, a kormányra szerelhető vízálló kapcsolóval együtt. Az alapfelszereltséghez tartozik egy kábel is, amely a lámpákat a gyújtáshoz csatlakoztathatja, és biztosítja, hogy a lámpák ne maradjanak bekapcsolva.

Keresd a ködlámpákat áruházunkban!

Motorvédő nélkül is felszerelhetünk további fényszórókat specifikus rögzítő készlet segítségével. Ez a készlet minden egyes motorkerékpár-modellhez külön konzolokat tartalmaz, és lehetővé teszi a kiegészítő halogén fényszórók S310 (Trekker Light) vagy az S322 LED ködlámpák helyes elhelyezését a jármű oldalán.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis ködlámpatartót.

OLDALSZTENDER KIEGÉSZÍTŐ

Speciális támaszték alumíniumból és rozsdamentes acélból, az eredeti oldalsztender támasztófelületének szélesítésére

 

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis hűtőrácsot.

PR2139

KÉNYELMI KIEGÉSZÍTŐK

A terepmotorok motorjainak oldalsó védelmére tervezett bukócsöveket ma már minden motorkerékpár tulajdonos kulcsfontosságú tartozékaként ismeri el, mivel jelentős védelmet nyújtanak a sérülések ellen, ha a kerékpár felborul, különösen, ha az oldalára esik. A GIVI által tervezett és gyártott bukócsövek választéka számos forgalomban lévő motorkerékpárhoz tartalmaz speciális készleteket a felszereléshez, emellett a felhasznált anyagok kiváló minőséget garantálnak.

BUKÓCSÖVEK

A terepmotorok motorjainak oldalsó védelmére készült bukócső mára már minden motortulajdonos által nagyon hasznosnak tartott kiegészítő. Abban az esetben, ha a motor eldől, esetleg leeseik az  állványáról, de rendelkezik bukócsővel, akkor a motor sérülésének a mértéke jelentősen csökken. A GIVI által kifejlesztett és gyártott bukócsövek széles választéka számos forgalomban lévő motorkerékpárhoz kínál speciális megoldásokat. Egyedi motorkerékpárokhoz a bukócsövek krómozott változatban is elérhetők. A felhasznált anyagok jellemzői kiváló teljesítményt nyújtanak, amit a márka hosszútávon megszerzett tapasztalata garantál.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis bukócsövet.

BUKÓGOMBÁK

A bukógombák üvegszállal megerősített polimerből készültek.

Ez az oldalsó ütköző, aerodinamikus kialakítású, ellenáll az ismétlődő ütéseknek, kopásnak, valamint oldószereknek, üzemanyagoknak és páratartalomnak. Teljes egészében Olaszországban gyártják. Odafigyeltek a részletekre az SLD01_ _-t  látható csavarok nélkül is könnyű fel- és leszerelni. További jellegzetessége a négy színben elérhető eloxált alumínium betét, lézergravírozott GIVI logóval.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis SLD_ _ _KIT-et amivel felszerelhető a bukógomba.

SLD01RE_mounted

MOTORBLOKK VÉDŐK

Speciális motorblokk védő eloxált alumíniumból.

A GIVI motorblokk védő jó példa arra, hogy a motor egy részének, jelen esetben a hengerfejek védelmét szolgáló kiegészítőből miként válhat eredeti funkcióján túlmutató esztétikai elem.  Ez a BMW boxermotorokhoz való eloxált acéllemez megakadályozza a sérülést, ha elcsúszik vagy leesik az oldaltámaszról.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis hengervédőt.

BUKÓGOMBÁK

A bukógombák üvegszállal megerősített polimerből készültek.

Ez az oldalsó ütköző, aerodinamikus kialakítású, ellenáll az ismétlődő ütéseknek, kopásnak, valamint oldószereknek, üzemanyagoknak és páratartalomnak. Teljes egészében Olaszországban gyártják. Odafigyeltek a részletekre az SLD01_ _-t  látható csavarok nélkül is könnyű fel- és leszerelni. További jellegzetessége a négy színben elérhető eloxált alumínium betét, lézergravírozott GIVI logóval.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis SLD_ _ _KIT-et amivel felszerelhető a bukógomba.

SLD01RE_mounted

TOVÁBBI CSOMAGMEGOLDÁSOK

A GIVI műanyag sár- és láncvédő burkolatot is tervezett motorkerékpárokhoz, áramvonalas és aerodinamikus kialakítással.

Ez a megoldás kettős célt szolgál: a láncvédőnek szánt rész védi a láncot és a lánckerék egy részét, hogy mindkettő tiszta maradjon, míg a sárvédő védőpajzsként védi az oldaltáskákat és a motoros ruháit a szennyeződéstől és az út porától.

SÁR ÉS LÁNCVÉDŐ

A GIVI motorokhoz tervezett láncvédője áramvonalas kialakítású és kettős védelmi célú műanyag burkolat. A láncvédőként használt rész lefedi a lánc felső részét és a lánckerék egy részét, segítve ezeket az elemeket tisztán tartani, míg a sárvédő megakadályozza, hogy az útról felcsapódó szennyeződés beszennyezze az oldaltáskákat, valamint az esetleges utas nadrágját.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis láncvédőt.

RM02

Univerzális sárvédő, amelyet a speciális szerelvénykészlettel (RM_ _ _ _KIT) kell felszerelni, amely a motorkerékpár típusától függően változik. A rögzítőkészlet külön vásárolható meg. Üvegszállal megerősített nylonból készült.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis RM_ _ _ _KIT-et amivel felszerelhető a sárvédő.

RM02