OUTBACK EVO: a kínálat csúcsa alumíniumban tálalva

A funkcionalitás és az esztétika új megközelítésével az új Outback EVO alumínium dobozok sorozata egyesíti a könnyű használatot, az erőt és az ergonómiát. Új rögzítési és nyitási rendszerek, letisztult vonalak és kiváló minőségű anyagok, amelyek a legjobb teljesítményt nyújtják a kaland- és maxi enduro motorkerékpárokhoz.

A teljes Outback EVO készlet tartalmaz egy 58 literes hátsó doboztt és egy pár 37 literes oldalt, jobb és bal oldalt, mindegyik természetes alumínium vagy fekete festéssel kapható. Az Outback sorozatra jellemző kontrasztos profilok, új, domború hatású logó és tartozékok széles választéka, hogy könnyen a saját utazási igényeidre szabhasd a motorodat.

FORMATERVEZETT MÉGIS ROBOSZTUS DOBOZ A MOTORODRA

Az Outback EVO alumínium dobozok új sorozatát fejlett technológia, az alkatrészek csúcsminősége és új műszaki szabadalmak jellemzik. 

KALANDRA TERVEZVE

Az új Outback EVO dobozok fő jellemzői, hogy kiváló feszültségállósággal rendelkeznek, verhetetlenül szilárdak és praktikusak. Tökéletes választás azok számára, akik szeretnek két keréken utazni és kalandozni, mindezt kompromisszumok nélkül teljesen mértékben olasz termékminőséggel.