Givi Hungary

TÚRADOBOZOK MOTOROKRA
ÉS ROBOGÓKRA

TÚRADOBOZOK MOTOROKRA ÉS ROBOGÓKRA

A GIVI hátsó dobozai nagyobb teljesítményű motorkerékpárokhoz, valamint kis-közepes robogókhoz is illenek.
A motorkerékpár-tartozékok tervezésében és kivitelezésében szerzett több mint húsz éves tapasztalat eredményeként a GIVI hátsó dobozai kiváló stílust képviselnek. Készítésük során mindig ügyelnek a részletekre, és nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy jól illeszkedjenek a motorok kinézetéhez. Minden típusú motoros igényeinek megfelelő megoldásokat kínálnak olyan technológiai újításokkal, amely kiteljesítik a motorozás élményét. A túradobozokat úgy tervezték, hogy garantáltan egyszerű legyen a használatuk, például a nyitáshoz és a platniról való levételhez csupán egyetlen kulcsra van szükség.
A GIVI által szabadalmaztatott rögzítőrendszerek a világon a legelterjedtebbek: MONOKEY® és MONOLOCK®

MŰANYAG TÚRADOBOZOK

V58N MAXIA 5

A GIVI, a  műanyag túradobozok tervezésében és gyártásában szerzett több mint húsz éves tapasztalatának eredménye. Ideális nagy teljesítményű motorkerékpárokhoz, valamint kis- és közepes robogókhoz.
A túradobozokat úgy tervezték, hogy használatuk egyszerű legyen, a nyitáshoz és a platniról való levételhez csak egy kulcsra van szükség.

A GIVI által szabadalmaztatott rögzítőrendszerek a világon a legelterjedtebbek: MONOKEY® és MONOLOCK®

ALUMÍNIUM TÚRADOBOZOK

A GIVI alumínium dobozok mindig a részletekre való odafigyeléssel és a motorok dizájnjához jól illő vonalvezetéssel készültek, a stílus igazi megtestesítői. Emellett olyan technológiai megoldásokat kínálnak, amelyek kiteljesítik a motorozás élményét.
Minden motorkerékpáros megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő megoldást, köszönhetően a nagy teljesítményű motorok, valamint a kis- és közepes robogók igényeit kielégítő választéknak.

OBKE58A