Givi Hungary

SZÉLVÉDŐK, LÉGTERELŐK ÉS
AERODINAMIKAI VÉDŐESZKÖZÖK

SZÉLVÉDŐK, LÉGTERELŐK ÉS AERODINAMIKAI VÉDŐESZKÖZÖK

A GIVI motorkerékpár szélvédők és légterelők kollekciója ismét bizonyítja, hogy a márka odafigyel a motorosok különböző igényeire. A széles választéknak köszönhetően a GIVI képes kielégíteni mind a meghatározott színekben kapható univerzális szélvédőkkel szerelt naked kerékpárok kedvelőit, mind pedig a speciális aerodinamikai légterelővel ellátott sportmotorok szerelmeseit, amelyek a piac összes főbb modelljéhez elérhetők.

SZÉLVÉDŐK ÉS LÉGTERELŐK

A GIVI motorkerékpárok szélvédőinek és légterelőinek kollekciója ismét bizonyítja, hogy a márka figyeli a motorosok változatos ízlését. A széles választéknak köszönhetően a GIVI képes kielégíteni mind a meghatározott színekben kapható univerzális szélvédőkkel szerelt naked kerékpárok kedvelőit, mind pedig a speciális aerodinamikai légterelővel ellátott sportmotorok szerelmeseit, amelyek a piac összes főbb modelljéhez elérhetők.

UNIVERZÁLIS SZÉLVÉDŐK

A GIVI univerzális szélvédői különböző méretben és felfogatással készülnek. A többféle forma és színezés lehetővé teszi, hogy ékes kiegészítője legyen bármilyen naked motornak.

Különböző motorokhoz speciális rögzítőkészletekre (AL_ _ _ A) van szükség a felszereléshez, melyeket külön kell megvásárolni hozzájuk.

A rögzítőkészlet kiválasztásához, használd ALKATRÉSZ KERESŐNKET!

MOTORSPECIFIKUS SZÉLVÉDŐK

A GIVI motorspecifikus szélvédőinek és légterelőinek kínálata felülmúlhatatlan a széles skálája, a felépítés minősége és az esztétikus vonalait tekintve, bizonyítva az ágazat mélyreható tudását, amely a motorkerékpárok iránti nagy szenvedélytől vezérelt műszaki csapatot jellemzi. Ezen esztétikus és funkcionális kiegészítők ragyogó aerodinamikai teljesítményét a különböző idomok választéka egészíti ki. A standard alkatrészeknél 5-8 cm-rel magasabb GIVI légterelők egy kis pluszt adnak anélkül, hogy rontanák a jármű karakterét.

A piacon lévő legtöbb motorkerékpárhoz elérhető szélvédők és légterelők kínálatából a robogók és a maxi robogók speciális modelljei sem hiányozhattak. A kiváló aerodinamikai teljesítmény mellett a felhasznált anyagok kiváló minősége garantálja a maximális kényelmet városi és városon kívüli használat során.A GIVI légterelők az eredeti modellt tükrözik, hogy a motor ne veszítse el eredeti küllemét.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis szélvédőket.

2139DT_gallery categoria

AIRFLOW SZÉLVÉDŐK

Az egyedülálló új AIRFLOW magassága gyorsan és egyszerűen állítható, így könnyen a motoros méretéhez igazítható. A mozgás közben létrejövő Ventury-effektusnak köszönhetően bebizonyosodott, hogy az AIRFLOW-val olyan aerodinamikai védelem érhető el, mint egy 5 cm-rel magasabb hagyományos szélvédővel.

Aki esőben is robogóval vagy motorral közlekedik, végre orvosolhatja a plexin megálló, idegesítő vízcseppek problémáját, amelyek az autók fényszóróival megvilágítva szinte semmivé teszik a kilátást, veszélyes helyzeteket teremtve; az AIRFLOW szélvédővel valójában a plexit a szem vonala alá lehet süllyeszteni, hogy biztonságosan tovább lehessen vezetni.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis AIRFLOW szélvédőket.

TOVÁBBI AERODINAMIKAI VÉDŐK

Néha a hagyományos szélvédő nem elegendő a motoros teljes védelméhez: ezért a GIVI egy további univerzális motorkerékpár légterelőt kínál, amely könnyen rögzíthető az idomplexikre és a szélvédőkre, növelve azok védelmét. A rögzítési rendszernek köszönhetően a légterelő magassága és dőlésszöge állítható. A plexi 4 mm vastag, könnyebb és átlátszóbb, mint az üveg. További aerodinamikai védőelemek közé tartoznak a plexiből készült kiegészítő kézvédők, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a kezeknek a hidegtől, esőtől és bármilyen ütéstől.

S180T SHIELD+

Univerzális kiegészítő szélvédő. Az alumínium rögzítési rendszer lehetővé teszi a légterelő magasságának és dőlésszögének beállítását. Beszerelés előtt feltétlenül ellenőrizni kell, hogy az eredeti szélvédő rögzítési rendszere elég stabil-e a SHIELD+ felszereléséhez. A Shield+ tömör alumíniumból készül, numerikus vezérlésű marókkal egyenként megmunkálva, kézzel polírozva és végül eloxálva. Kiváló tömeg/teljesítmény aránya és nagy korrózióállósága miatt ezt a kiváló minőségű alapanyagot a repüléstechnikában is használják. A plexi 4 mm vastag, és a TÜV által jóváhagyott polimer anyagból készült. Az üveghez képest átlátszóbb, súlya fele az üvegnek.
– A Shield + felszerelése egyszerű és biztonságos, nincs szükség semmilyen módosításra vagy fúrásra a szélvédőn.
– A piacon kapható motorkerékpárok és robogók minden típusú szélvédőjéhez illeszkedik.
– A gumi alkatrészek olyan műszaki anyagból készültek, amely nem károsítja a meglévő szélvédőt és garantálja az optimális tapadást még nagy sebességnél is, így a SHIELD+ megbízható védelmet nyújt a légáramlás elterelésére.

KIEGÉSZÍTŐ KÉZVÉDŐK

A kiegészítő kézvédő olyan fejlesztés, mely hatékonyabbá teszi a standard kézvédő védő funkcióját. A GIVI kézvédő füstszínű plexiből készült, és egyfajta „kupolát” képez a kéz felett, amely valódi akadályként védi a kezet a hideg széltől, esőtől és ütésektől.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis kiegészítő kézvédőt.

EH2139

SZÉLVÉDŐK NAKED MOTOROKHOZ

A naked motorkerékpár rajongóknak a GIVI egy sor speciális aerodinamikai védelmet tervezett, amelyek minden motoros igényeit kielégítik. Az univerzális szélvédők különböző méretekben és elegáns, finom színekben kaphatók, amelyek minden motorkerékpár dizájnjához illeszthetők, hogy illeszkedjenek az elülső rész stílusához. A speciális rögzítésekkel ellátott Naked line szélvédőket úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak és kiemeljék ezeknek a motorkerékpár-modelleknek a jellegzetes esztétikáját.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis szélvédőt.

EGYEDI SZÉLVÉDŐK

Az egyedi motorkerékpárok kedvelői számára a GIVI egy sor aerodinamikai védelmet kínál, amelyek minden motoros igényeit kielégítik.

Pontosabban, ezek univerzális szélvédők egyedi kerékpárokhoz, amelyek összeszereléséhez speciális méretekre van szükség: A villacsövek átmérőjének 36 és 45 mm között kell lennie.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis egyedi szélvédőt.

A23+AS100A2