Givi Hungary

SISAKOK MOTOROKHOZ ÉS
ROBOGÓKHOZ

SISAKOK MOTOROKHOZ ÉS ROBOGÓKHOZ

A GIVI motoros bukósisakok kielégítik a városi és a városon kívüli motorosok igényeit, a városi forgalomban a rövid ingázásoktól a hosszú túrázásokig. Ezek a sisakok az anyagok minőségének és a kialakításnak, a biztonságnak, a kényelemnek és a praktikumnak a tökéletes kombinációját képviselik. Mindazon a tulajdonságok ötvözete, amelyeket a GIVI mindig is garantált minden termékével, amelyek miatt ők az etalon a motorosok számára szerte a világon. A GIVI sisakok kifinomult és összetéveszthetetlen dizájnja hozzájárult ahhoz, hogy divatos kiegészítőkként népszerűsítsék őket a motorozás szerelmeseinek világában. A motoros sisakok termékpalettája a típusok széles skáláját tartalmazza: zárt sisakok, felhajtható és moduláris sisakok, valamint nyitott és krossz sisakok. Minden modellnek megvan a maga rendkívül hasznos extrája, hogy mindenki megtalálja a saját igényének megfelelőt.

FELNYITHATÓ SISAKOK

HX27RTRBR_trequarti_sx_aperto

A GIVI felnyitható sisakok tökéletes megoldást jelentenek a városon kívüli utakon biztonságot kereső motorosok számára anélkül, hogy feláldoznák a kényelmes és könnyű használatot a városi szakaszokon, mindezt elegáns és kifinomult dizájnnal. A mozgatható állrésznek köszönhetően zárt sisakként is használható a maximális biztonság érdekében nagy sebességnél, vagy felhajtott állapotban, jet sisakként a kényelem és felfrissülés érdekében a túrák városi szakaszain.
Ezek a tulajdonságok teszik a GIVI felnyitható sisakokat különösen alkalmassá túrázáshoz azok számára, akik szeretik a hosszú utakat, melyek különböző városi és vidéki utakon vezetnek.

ZÁRT SISAKOK

A zárt sisakok ideális választás azok számára, akik maximális védelmet keresnek két keréken utazva. Robusztus és praktikus kialakításuknak köszönhetően a GIVI különféle zárt sisakmodelljei kifejezetten azok számára készültek, akik gyakran indulnak hosszú túrákra, azok számára, akik nagy teljesítményű és gyors motorokat vezetnek, valamint azok számára, akik mindig a biztonságot helyezik előtérbe. A kiváló minőségű anyagok, valamint a sportos és ergonomikus kialakítás maximális kényelmet biztosít minden időjárási körülmény között, a tökéletes vezetési élmény érdekében városi és vidéki környezetben, mindezt az összetéveszthetetlen GIVI stílusban.

H509FSABR_trequarti_sx

NYITOTT SISAKOK

HX25FTCTR_trequarti_sx

A GIVI nyitott sisakjai praktikusak és könnyűek, remek választás azok számára, akik robogót használnak, vagy rendszeresen utaznak a városban. A legújabb trendeknek megfelelő nyitott sisakok különböző modelljei, jó választás meleg időben, amikor szeretnénk érezni a friss, meleg levegőt az arcunkon motorozás közben. A GIVI összes termékéhez hasonlóan, a nyitott sisakjait is a kiváló minőségű anyagok, a gondosan kidolgozott vonalak, valamint sajátos kényelem és grafika jellemez, melyek minden igényt kielégítenek, a finomtól az elegánson át a dinamikus és sportosig. A palettán megtalálható kisebb és könnyebb modellek azok számára készültek, akik főleg városban robogóznak. A kisebb méret miatt ezek a sisakok, még a legkisebb ülés alatti rekeszekbe is elférnek, mint például a Honda SH-ba.

KROSSZ SISAKOK

A 60.1-el a GIVI a fiatalabb közönséget célozza meg, különösen azokat, akik kis MX, enduro vagy motard motorkerékpárral rendelkeznek. A GVI az új olasz junior enduro bajnok, Simone Cristini számára készített 60.1-es sisakot speciális karbonból. A cég a versenyzési tapasztalatait felhasználja, hogy technopolimer héjjal és sokszínű fényezéssel, a trendnek megfelelő sisakokat kínáljon az off-road szerelmeseinek.

H601FFRRL_trequarti_sx

GYEREK SISAKOK

HJ04RFWLR_trequarti_sx

A GIVI gyerekeknek szánt motoros vagy robogós sisakmodellek üde, lebilincselő, vidám és élénk színű dizájnnal ötvözik a márka összes termékét megkülönböztető műszaki jellemzőket. Jelenleg két gyerek sisak modell található a katalógusban, egy zárt és egy nyitott sisak. Mindkettőt kifejezetten azoknak a kicsiknek tervezték, akik utasként vagy lovasként mártják lábujjukat a két kerék világába!