Givi Hungary

OLDALDOBOZOK
MOTORKERÉKPÁROKRA

OLDALDOBOZOK MOTORKERÉKPÁROKRA

Az oldaldobozok maximálisan kihasználják a motor által kínált helyet, ezzel teljes kényelmet garantálva utazás közben, ezért a motoros turisták többsége által kedvelt megoldás. A GIVI oldaldobozai sokféle formában, többféle belső kapacitással készülnek, hogy minden olyan motoros speciális igényeinek megfeleljenek, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a biztonság, az anyagminőség vagy a design terén. A kínálatban jelenleg hat különböző oldaltáska modell található, amelyek a GIVI által szabadalmaztatott, általánosan használt MONOKEY® rögzítőrendszert tartalmaznak.  Ezt a rendszert az állandó megbízhatóság jellemzi, valamint olyan kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy ellenálljon a legsúlyosabb igénybevételeknek is. A motorozás szerelmeseinek igényeit az alumínium kivitelű, maxi endurókhoz készült Trekker-ek, valamint a V35 és V35 Tech oldaltáska párok elégítik ki, amelyek elegáns, kompakt vonalakkal rendelkeznek, és jelenleg az egyetlen olyan termék, amely az innovatív MONOKEY® SIDE rögzítőrendszert használja. Végül, a GIVI oldaldobozok skáláját kiegészítve, 2013-ban bemutatták a Trekker Outback dobozokat, amelyek az új MONOKEY® CAM-SIDE rögzítési rendszert kínálják, öntött alumínium mechanizmussal és megerősített technopolimer betétekkel.

MŰANYAG OLDALDOBOZOK

V37NNT

A merev, műanyag szerkezetű oldaldobozokat olyan lovasok számára tervezték, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a biztonság, a minőségi anyagok és a stílusérzék között. A GIVI által tervezett megoldások különböző formákat és kapacitásokat kínálnak, így minden motoros megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbb stílust, maximálisan kihasználva a motoron lévő helyet, és garantálva a maximális kényelmet az utazások alatt. A GIVI szabadalmaztatott rögzítőrendszerét kiváló megbízhatósága és tartóssága, valamint robusztus kialakítása jellemzi, amely képes ellenállni a legerősebb igénybevételeknek is.

 

ALUMÍNIUM OLDALDOBOZOK

A GIVI alumínium dobozok mindig a részletekre való odafigyeléssel és a motorok dizájnjához jól illő vonalvezetéssel készültek, a stílus igazi megtestesítői. Emellett olyan technológiai megoldásokat kínálnak, amelyek kiteljesítik a motorozás élményét.
Minden motorkerékpáros megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő megoldást, köszönhetően a nagy teljesítményű motorok, valamint a kis- és közepes robogók igényeit kielégítő választéknak.

OBKE48A1