Givi Hungary

TÁSKÁK MOTOROKHOZ ÉS
ROBOGÓKHOZ

TÁSKÁK MOTOROKHOZ ÉS ROBOGÓKHOZ

A GIVI motoros táskákat nagyra értékelik azok, akik olyan kiegészítőket keresnek, amelyek egyben megbízhatóak, erősek, kifinomult kialakításúak és mindenekelőtt kényelmesek. Valójában a motoros táskák kettős funkciót töltenek be: kiegészítik vagy növelik a hátsó- és oldaldobozok által kínált pakolási lehetőségeket, vagy pedig teljesen helyettesítik azokat, így jó alternatívát kínálva. Ezek a táskák, a piacon szinte minden kétkerekű járműhöz illeszthetők, a hevederekből, mágnesekből és standard vázakból álló univerzális rögzítési rendszereknek köszönhetően. Úgy lettek kialakítva, hogy a legigényesebb motorosok vágyait is kielégítsék. Az évek során a GIVI továbbfejlesztette és bővítette a kínálatot, különböző formájú és méretű modellekkel bővítve a katalógust. Ide tartoznak a tanktáskák, nyeregtáskák vagy oldaltáskák, robogók lábrészéhez tehető táskák, hátizsákok, nagy méretű, összecsukható vízálló táskák és sok más, gyakran moduláris, könnyen azonosítható kategóriákba sorolt ​​táskák.
Egyre népszerűbbek a motorosok körében, mert áruk mindenki számára elérhető és egyedi motorokhoz is jól illeszkednek.

TANKTÁSKÁK

XL05 TANKLOCK

A GIVI tanktáskái minden motoroshoz közel állnak. Tágasak, kifinomultak, rendkívül könnyen elérhetőek, és szinte az összes piacon lévő motorkerékpár-modellel kompatibilisek. Különböző modellekben és különféle rögzítésekkel kaphatók, hogy minden motoros igényeit tökéletesen kielégítsék: hevederes, mágneses, vízálló, Tanklock és hátizsákos változatban. A diszkrét és praktikus GIVI tanktáskákat úgy tervezték, hogy a motorozás élményét a lehető legbékésebbé és legkényelmesebbé tegyék.

ÜLÉSTÁSKÁK

Az üléstáskák nélkülözhetetlen kellékei mindazoknak, akiknek szállítaniuk kell valamit a motorjukkal. A GIVI a nyeregtáskák széles skáláját fejlesztette ki, amelyek részletgazdag dizájnnal, erős felépítéssel és megbízható anyagokkal rendelkeznek. Az univerzális rögzítési rendszernek köszönhetően a táskák bármilyen motorkerékpár vagy robogó modellel kompatibilisek. Különböző formákban és kapacitásban is kaphatók, hogy minden motoros igényeit kielégítsék: fél-merevek és puhák, 8-65 literes űrtartalommal, többféle grafikai kialakítással, minden ízlésnek megfelelve, a legsportosabb stílusoktól a finomabb és elegánsabb dizájnig.

XL07B

OLDALTÁSKÁK

WL900

A motoros oldaltáskák a motoros túrázók egyik legfontosabb tartozéka, kényelmes pakolást kínálva még meglehetősen nehéz rakományok esetén is. A GIVI oldaltáskák széles kínálatában megtalálhatóak a klasszikus erős és merev modellek, valamint különféle puha modellek is, amelyek mindenki igényeit kielégítik. Mint minden GIVI motoros táska, ezek is különböző méretűek és formájúak, különös gondossággal válogatott anyagokból és igényes tervezéssel készültek. Univerzális rögzítési rendszerekkel vannak ellátva, melynek köszönhetően bármilyen típusú motorhoz kompatibilisek.

TÁSKÁK ROBOGÓHOZ

A GIVI robogókhoz gyártott közép vagy üléstáskái ideálisak városi motorosok számára, akik praktikus, kompakt, elegáns és funkcionális megoldást keresnek a mindennapi ingázáshoz. Nemcsak meglepően tágasak és felszereltek, de maximális vezetési kényelmet is biztosítanak. A speciális vállpántnak köszönhetően kényelmes táskákká alakíthatók, így akkor is könnyen magunkkal tudjuk vinni, ha éppen nem a robogón ülünk.

 

 

EA135B

HÁTIZSÁKOK

EA148B

A GIVI motoros hátizsákok és táskák kollekciója nem csak nyeregtáskákat, tanktáskákat és oldaltáskákat tartalmaz. Utazás közben soha nincs elég hely, és elengedhetetlenek a kis- és közepes méretű megoldások is, hogy a legkisebb tárgyakat is el tudjuk szállítani anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. Az anyagok kiváló minősége és a gondosan kidolgozott dizájn a GIVI hátizsákjait és szerszámtáskáit tökéletes társsá teszik minden motoros számára a kerékpáron és azon kívül is. A lábtáskáktól az övtáskákig, a csomagtartó táskáktól a bukócsőre rögzíthetőekig, a GIVI gondoskodik róla.

EGYÉB TÁSKÁK

A GIVI termékcsaládban nemcsak oldaldobozok, táskák és hátsódobozok találhatók, hanem egy sor kiegészítő táskát is kínál a motorkerékpárok csomagterének növelésére. Ezek közé tartozik a GIVI kollekció más táskáihoz rögzíthető kiegészítő táskák, bukócsőre rögzíthető táskák,  különféle rögzítéssel feltehető tanktáskák és egyéb motorhoz rögzíthető dolgok, valamint univerzális platni a TANKLOCK vagy TanklockED táskákhoz.

EA125B