Givi Hungary

A MOTOR RÉSZEINEK
VÉDELME

A MOTOR RÉSZEINEK VÉDELME

A GIVI számos megoldást kínál a motorkerékpár sérülékeny mechanikai alkatrészeinek védelmére, beleértve az elosztókat, olajteknőt, motort, láncot, hűtőt, vázat stb. Ezek valódi „páncélként” működnek (a piacon szinte minden motorkerékpár-modellhez elérhetők, vagy az egyes modellekhez tervezett rögzítőkészletekkel kombinálva), amelyeket meghatározott pontokhoz kell rögzíteni, hogy megakadályozzák, hogy megóvják a motort egy esést követően, vagy egyszerűen a kövek vagy a talaj okozta sérülésektől. A kiváló műszaki és konstrukciós jellemzők a tervezésre való rendkívüli odafigyeléssel párosulnak, hogy ne rontsák a motorkerékpár általános esztétikai megjelenését.

ALSÓ VÉDELEM

Kartervédő, kipufogó védő, hűtővédő: A GIVI számos megoldást kínál a motorkerékpár aljának védelmére. A túraendurókra kifejlesztett alumínium kartervédők lehetővé teszik az „off road” élmény élvezetét az olajteknő károsodásának kockázata nélkül. Ami pedig a kipufogót illeti, a GIVI különféle méretű védőelemeket kínál a kipufogócsövek átmérőjétől függően. Végül, hogy megóvja a hűtőrácsot a kövektől és a szennyeződésektől, az ideális megoldás egy rozsdamentes acél hálós panel, amelyet az egyes motorkerékpár-modellekhez kifejlesztett specifikus rögzítőkészlettel lehet felszerelni.

KARTERVÉDŐK

A GIVI kifejezetten a motormodellnek megfelelően tervezett, szálcsiszolt és eloxált alumíniumból készült olajtartály védők tökéletesen megvédik azt a kövektől, ütésektől, kátyúktól, amelyek nem csak terepen, hanem kevésbé igényes földutakon is előfordulhatnak.

A vonzó dizájn alkalmazkodik az enduro és a túramotoros vonalhoz, különösen a túraenduro arculatát teszi még „terepesebbé” és vadabbá.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis kartervédőt.

HŰTŐRÁCSOK

Specifikus hűtőrácsok rozsdamentes acélból, feketére festve.

A speciális hűtővédelem egy feketére festett, rozsdamentes acél hálós panel, amelyet a hűtőrács elé kell rögzíteni, hogy megvédje azt az előttünk haladó járművek által felpattintott kövektől és szennyeződésektől, illetve egyéb külső hatásoktól. A hűtőrács a jármű eredeti alkatrészeinek módosítása nélkül van rögzítve, az egyes motorkerékpár-modellekhez kifejlesztett specifikus rögzítőkészletnek köszönhetően.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis hűtőrácsot.

PR2139

MOTOR VÉDELEM

A terepmotorok motorjainak oldalsó védelmére tervezett bukócsöveket ma már minden motorkerékpár tulajdonos kulcsfontosságú tartozékaként ismeri el, mivel jelentős védelmet nyújtanak a sérülések ellen, ha a kerékpár felborul, különösen, ha az oldalára esik. A GIVI által tervezett és gyártott bukócsövek választéka számos forgalomban lévő motorkerékpárhoz tartalmaz speciális készleteket a felszereléshez, emellett a felhasznált anyagok kiváló minőséget garantálnak.

BUKÓCSÖVEK

A terepmotorok motorjainak oldalsó védelmére készült bukócső mára már minden motortulajdonos által nagyon hasznosnak tartott kiegészítő. Abban az esetben, ha a motor eldől, esetleg leeseik az  állványáról, de rendelkezik bukócsővel, akkor a motor sérülésének a mértéke jelentősen csökken. A GIVI által kifejlesztett és gyártott bukócsövek széles választéka számos forgalomban lévő motorkerékpárhoz kínál speciális megoldásokat. Egyedi motorkerékpárokhoz a bukócsövek krómozott változatban is elérhetők. A felhasznált anyagok jellemzői kiváló teljesítményt nyújtanak, amit a márka hosszútávon megszerzett tapasztalata garantál.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis bukócsövet.

BUKÓGOMBÁK

A bukógombák üvegszállal megerősített polimerből készültek.

Ez az oldalsó ütköző, aerodinamikus kialakítású, ellenáll az ismétlődő ütéseknek, kopásnak, valamint oldószereknek, üzemanyagoknak és páratartalomnak. Teljes egészében Olaszországban gyártják. Odafigyeltek a részletekre az SLD01_ _-t  látható csavarok nélkül is könnyű fel- és leszerelni. További jellegzetessége a négy színben elérhető eloxált alumínium betét, lézergravírozott GIVI logóval.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis SLD_ _ _KIT-et amivel felszerelhető a bukógomba.

SLD01RE_mounted

MOTORBLOKK VÉDŐK

Speciális motorblokk védő eloxált alumíniumból.

A GIVI motorblokk védő jó példa arra, hogy a motor egy részének, jelen esetben a hengerfejek védelmét szolgáló kiegészítőből miként válhat eredeti funkcióján túlmutató esztétikai elem.  Ez a BMW boxermotorokhoz való eloxált acéllemez megakadályozza a sérülést, ha elcsúszik vagy leesik az oldaltámaszról.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis hengervédőt.

BUKÓGOMBÁK

A bukógombák üvegszállal megerősített polimerből készültek.

Ez az oldalsó ütköző, aerodinamikus kialakítású, ellenáll az ismétlődő ütéseknek, kopásnak, valamint oldószereknek, üzemanyagoknak és páratartalomnak. Teljes egészében Olaszországban gyártják. Odafigyeltek a részletekre az SLD01_ _-t  látható csavarok nélkül is könnyű fel- és leszerelni. További jellegzetessége a négy színben elérhető eloxált alumínium betét, lézergravírozott GIVI logóval.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis SLD_ _ _KIT-et amivel felszerelhető a bukógomba.

SLD01RE_mounted

SÁRVÉDŐK

A GIVI műanyag sár- és láncvédő burkolatot is tervezett motorkerékpárokhoz, áramvonalas és aerodinamikus kialakítással.

Ez a megoldás kettős célt szolgál: a láncvédőnek szánt rész védi a láncot és a lánckerék egy részét, hogy mindkettő tiszta maradjon, míg a sárvédő védőpajzsként védi az oldaltáskákat és a motoros ruháit a szennyeződéstől és az út porától.

SÁR ÉS LÁNCVÉDŐ

A GIVI motorokhoz tervezett láncvédője áramvonalas kialakítású és kettős védelmi célú műanyag burkolat. A láncvédőként használt rész lefedi a lánc felső részét és a lánckerék egy részét, segítve ezeket az elemeket tisztán tartani, míg a sárvédő megakadályozza, hogy az útról felcsapódó szennyeződés beszennyezze az oldaltáskákat, valamint az esetleges utas nadrágját.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis láncvédőt.

RM02

Univerzális sárvédő, amelyet a speciális szerelvénykészlettel (RM_ _ _ _KIT) kell felszerelni, amely a motorkerékpár típusától függően változik. A rögzítőkészlet külön vásárolható meg. Üvegszállal megerősített nylonból készült.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis RM_ _ _ _KIT-et amivel felszerelhető a sárvédő.

RM02