Givi Hungary

MOTORKERÉKPÁR ÉS ROBOGÓ
TARTOZÉKOK

MOTORKERÉKPÁR ÉS ROBOGÓ TARTOZÉKOK

A GIVI mindig odafigyel azokra a dolgokra, amelyek hasznosak lehetnek egy motoros utazás során. Számos apró és hasznos kiegészítőt kínál a motorkerékpár-rajongóknak, hogy utazásaik a lehető legkényelmesebben teljenek. Az ebbe a kategóriába tartozó termékek között megtalálhatóak a háttámlák, amelyek kényelmesebbé teszik a hosszú utazásokat az utasoknak; motorvédők a jármű maximális biztonsága érdekében; és GPS- és telefontartók, hogy könnyen figyelemmel tudjuk kísérni az útvonalat. A GIVI motorkerékpár-tartozékai között megtalálhatók a gyermekülések, kiegészítő fényszórói és a kézvédő is. Röviden, a termékcsalád számos felhasználási területtel rendelkezik, melynek összes termékét úgy tervezték, hogy segítő kezet nyújtson a motorosoknak és utasaiknak, így minden élmény – legyen szó rövid ingázásról vagy hosszú utazásról – élvezetes és kifizetődő legyen.

BIZTONSÁGI TARTOZÉKOK

Ami a biztonságot illeti, elengedhetetlen, hogy a motorkerékpárt felszereljük bizonyos kiegészítőkkel. A GIVI minden motoros elvárásának megfelel a gondtalan, kényelmes vezetési élményt nyújtó termékcsaládjával.

Mindenekelőtt a kiegészítő fényszórók speciális rögzítéssel a motorvédelem nélküli motorkerékpárokhoz. Továbbá elsősegélynyújtó készletek, lakatok, gumijavításhoz szükséges készletek és spray-k, ivópalackok, tartályok és minden, ami a lehető legbiztonságosabb vezetési élményhez szükséges.

KÖDLÁMPÁK ÉS TARTÓIK

A GIVI univerzális ködlámpái felszerelhetők bármilyen 21 mm és 25 mm közötti csőátmérőjű motorvédőre.
A kábelkészlet a relével és a biztosítékkal az akkumulátorhoz való közvetlen csatlakoztatáshoz alapfelszereltség, a kormányra szerelhető vízálló kapcsolóval együtt. Az alapfelszereltséghez tartozik egy kábel is, amely a lámpákat a gyújtáshoz csatlakoztathatja, és biztosítja, hogy a lámpák ne maradjanak bekapcsolva.

Keresd a ködlámpákat áruházunkban!

Bukócső nélkül is felszerelhetünk további fényszórókat specifikus rögzítő készlet segítségével. Ez a készlet minden egyes motorkerékpár-modellhez külön konzolokat tartalmaz, és lehetővé teszi a kiegészítő halogén fényszórók S310 (Trekker Light) vagy az S322 LED ködlámpák helyes elhelyezését a jármű oldalán.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis ködlámpatartót.

OLDALTÁMASZ KIEGÉSZÍTŐ

Speciális támaszték alumíniumból és rozsdamentes acélból, az eredeti oldaltámasz támasztófelületének szélesítésére

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis oldaltámasz kiegészítőt.

ES7703

EGYÉB BIZTONSÁGI KIEGÉSZÍTŐK

A GIVI nagy hangsúlyt fektet a motorosok teljes körű kiszolgálására, főleg, ha a motorosok biztonságáról van szó. Éppen ezért megtalálhatók a kínálatában olyan apró, de fontos kiegészítők mint például az elsősegélycsomag, láthatósági mellény, gumijavító készlet és még sok hasznos dolog ami megkönnyítik a motoros túrázást.

LÁTHATÓSÁGI MELLÉNYEK
ELSŐSEGÉLY CSOMAGOK
DEFEKT JAVÍTÓ SZETTEK
LEZÁRÓK
LÁBVÉDŐK

KÉNYELMI KIEGÉSZÍTŐK

Minden motoros törekszik arra, hogy olyan kiegészítőkkel szerelje fel magát, amelyek kényelmesebbé teszik a vezetést és megóvják a motort a sérülésektől. A GIVI háttámlákkal az utasok is maximális kényelmet élvezhetnek utazás közben, a garázzsal nem rendelkezők számára pedig a motoros ponyva és üléshuzat elengedhetetlen kellék szeretett kétkerekűjük hideg és pára elleni védelméhez. A GIVI vízálló üléshuzatra is gondolt, hogy az ülés mindig száraz, por- és foltmentes legyen.

SPECIÁLIS HÁTTÁMLA

A GIVI célja, hogy ne csak a motoros, hanem az utas igényeit is kielégítse. Poliuretán habból készült háttámlák hatalmas választékát gyártjuk, amelyek kényelmesebb utazást tesznek lehetővé azok számára, akik a „hátsó keréken” ülnek. Felszerelésük lehetséges önállóan vagy a hátsó dobozzal kombinálva, járműtől függően.

Keresd fel az ALKATRÉSZ KERESŐNKET, hogy megtaláld a Te motorodhoz kompatibilis háttámlát.

SZERSZÁM DOBOZ
NYAKMELEGÍTŐ
IVÓTASAK
KÉZMELEGÍTŐ
THERMOFLASKA
TROLLEY
AKKUTÖLTŐ
MOTORPONYVA
GYEREKÜLÉS
ÜLÉSTAKARÓ

TOVÁBBI CSOMAGMEGOLDÁSOK

A motorkerékpár terhelhetőségének növeléséhez nem elegendő a túradoboz, oldaldobozok és táskák, hanem kiegészítőkre is szükség van ahhoz, hogy ezeket a tárolókat a lehető legbiztonságosabb és legstabilabb módon rögzítse járművéhez. A GIVI erre is gondol a különféle típusú tartozékokkal, például hevederekkel, táskatartókkal, rugalmas hálókkal és felső táskákkal. Valamint tartályok és szerszámosládák is, mindkettő megfelelő rögzítéssel van ellátva.

SPANIFER
KANNA
TÁSKATARTÓ LEMEZ
SISAKHÁLÓ
UNIVERZÁLIS CSOMAGTARTÓ