Givi Hungary

MAXIA 5: A HÁTSÓ DOBOZOK ÚJRADEFINIÁLÁSA

A Givi teljesen megújította a kinézetét és a felépítését a Monokey Maxia 5  hátsó dobozok új generációjánál  mind a négy elérhető változatban. Úgy tervezték, hogy minimális súly mellett is maximális kapacitást nyújtson. Szemet gyönyörködtetően letisztult vonalakkal és az autós világból ismert színkombinációkkal rendelkeznek.

Maxia5_mounted_Triump

A Maxia 5 sorozat összes változata választható 4 féle festett fedéllel, az alján van egy puha borítás, hálóval és rugalmas csomagleszorító pánttal rendelkezik, hogy a benne lévő dolgok a helyükön maradjanak . Ellenálló, tágas és könnyű, használhatók a Givi Touring sorozatának termékeivel.

maxia 5 – városra tervezve

MAXIMÁLIS KOMFORTRA TERVEZVE

Az 58 literes Maxia 5 hátsó doboz ergonomikus formája lehetővé teszi, hogy elférjen benne 2 nagy modulár sisak is. A kihúzható elülső fogantyú, alapfelszereltségként a Security Lock mechanizmussal, megkönnyíti a kézi hordozást; az opcionális belső táska és az utas háttámla hosszú utakon is maximális kényelmet biztosít.

Az autóipar ihlette, a dizájn legújabb generációja.

Az alámetszett héjak maximális ellenállást garantálnak optimalizált súly mellett.

Alapfelszereltség: Különös figyelmet fordítanak a kényelemre és a praktikumra az utazások során.

utazásra TERVEZVE

A dombornyomott, letisztult vonalak és trendi színkombinációk jól illenek a legújabb generációs túramotorok és maxi robogók vonalaihoz. A Maxia 5 nem csak egy egyszerű hátsó doboz, hanem egy igazi high-tech alkotás.